Recensies

10 berichten op 2 pagina's
Marianne Woolwich
11-04-15 14:17:21
Voor mijn appartement in de Spaarnwouderstraat (Haarlem) hebben Marcel en Patrick een perfecte verbouwing gedaan. Los van het feit dat de prijs/kwaliteit prima was zijn deze broers zeer goed in communiceren en meedenken met en over de verbouwing. Ik zou iedereen deze jongens aanraden
Simon Goedhart
04-04-15 12:46:59

Gebr. Tillemans heeft voor mij een complete verbouwing verzorgd.
De communicatie, innovativiteit, oplettendheid van beide heren was tot in de puntjes verzorgd. Gebr. Tillemans is tevens goed bereikbaar en kon al mijn vragen beantwoorden. Bij deze wil ik beide heren bedanken voor de goede samenwerking en resultaat.
Wanneer u twijfelt om gebruik te maken van de diensten van Gebr Tillemans ... neem gerust contact met mij op en ik zal mijn ervaring met u delen.

Simon Goedhart
Anneloes Dommisse
15-01-15 14:31:21
Ik heb Patrick en Marcel Tillemans aan het werk gezien bij mijn zoon in Haarlem Noord (Indische Buurt). Hierdoor heb ik besloten om ook bij mij het toilet aan te laten pakken.

Het resultaat is prachtig en ik ben zeer tevreden over de manier van werken.

Top! Bedankt Patrick!

Aad Rekelhof
29-10-14 08:58:44
Gebr. Tillemans hebben ontzettend mooi werk verricht in ons huis. Een verlaagd plafond, nieuwe deuren en kozijnen en klein renovatiewerk.
Heel prettig dat de werkzaamheden zo snel zijn verlopen en de nette werkwijze stel ik erg op prijs.

Aad en Nadine (De Kwakel)
Tom Jessurun
08-10-14 13:48:54
Deze jongens hebben onze woning van boven tot onder gerenoveerd. Er is hard, en keurig gewerkt. De beloftes worden nagekomen en alles gaat in goed overleg. We zijn zeer enthousiast over het resultaat!

Momenteel zijn ze bezig met de realisatie van onze opbouw. Ik heb er alle vertrouwen in dat ook dit project een groot succes zal worden!

Wij kunnen de gebroeders Tillemans aanbevelen voor elke modificatie aan uw woning.

Tom & Rachel (Indische buurt, Haarlem)
Tonen: 5  10

 

Kijk voor meer recensies op onze Facebook pagina!!

 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info