Recensies

11 berichten op 3 pagina's
Joris Meens
28-04-15 21:29:43
Wij hebben recent door de gebroeders Tillemans een keuken laten plaatsen in ons appartement in Amsterdam. Wij zijn enorm blij met het geleverde werk. Marcel en Patrick waren zeer goed bereikbaar, gingen zorgvuldig te werk en het eindresultaat straalt vakmanschap uit. Voor onze volgende klus weten wij wie te bellen!

Joris & Jacintha
Marianne Woolwich
11-04-15 14:17:21
Voor mijn appartement in de Spaarnwouderstraat (Haarlem) hebben Marcel en Patrick een perfecte verbouwing gedaan. Los van het feit dat de prijs/kwaliteit prima was zijn deze broers zeer goed in communiceren en meedenken met en over de verbouwing. Ik zou iedereen deze jongens aanraden
Simon Goedhart
04-04-15 12:46:59

Gebr. Tillemans heeft voor mij een complete verbouwing verzorgd.
De communicatie, innovativiteit, oplettendheid van beide heren was tot in de puntjes verzorgd. Gebr. Tillemans is tevens goed bereikbaar en kon al mijn vragen beantwoorden. Bij deze wil ik beide heren bedanken voor de goede samenwerking en resultaat.
Wanneer u twijfelt om gebruik te maken van de diensten van Gebr Tillemans ... neem gerust contact met mij op en ik zal mijn ervaring met u delen.

Simon Goedhart
Anneloes Dommisse
15-01-15 14:31:21
Ik heb Patrick en Marcel Tillemans aan het werk gezien bij mijn zoon in Haarlem Noord (Indische Buurt). Hierdoor heb ik besloten om ook bij mij het toilet aan te laten pakken.

Het resultaat is prachtig en ik ben zeer tevreden over de manier van werken.

Top! Bedankt Patrick!

Aad Rekelhof
29-10-14 08:58:44
Gebr. Tillemans hebben ontzettend mooi werk verricht in ons huis. Een verlaagd plafond, nieuwe deuren en kozijnen en klein renovatiewerk.
Heel prettig dat de werkzaamheden zo snel zijn verlopen en de nette werkwijze stel ik erg op prijs.

Aad en Nadine (De Kwakel)
Tonen: 5  10   20

 

Kijk voor meer recensies op onze Facebook pagina!!

 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info