Recensies

Bart Heemskerk
23-06-20 17:31:30
Erg tevreden over de werkzaamheden van de Gebroeders Tillemans en hun team. Communicatie verliep heel soepel en de staalconstructie werd volgens planning geplaatst. Ik zou ze 100% aanraden voor een verbouwing!
Frank De Groot
05-05-20 19:38:51
Inmiddels al de derde verbouwing laten doen door de gebroeders Tillemans (garage, een uitbouw en 2 dakkapellen met badkamer). Met name tevreden over de nette manier van werken, afspraken nakomen en hun open manier van communiceren, ook qua meerwerk. Prima bedrijf wat gaat voor kwaliteit, evenals hun onderaannemers (schilder, Stucadoor, Electricien, loodgieter etc.) Kortom, het juiste adres om de gehele verbouwing in 1x te regelen.
Naomi van Norden
23-04-20 18:10:33
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
We zijn super tevreden over het werk geleverd door gebroeders Tillemans en team! Ze zijn betrouwbaar, serieus en stipt. Ik zou ze iedereen aanraden! We zijn nog iedere dag blij met onze aanbouw en nieuwe badkamer. Al met al een top bedrijf! Ga zo door!
Maya Janssen
09-04-18 08:02:30
Marcel (en vader) hebben net de keuken eruit gehaald en aantal aanpassingen gedaan in de bouw. Goed geregeld en prettig in contact. Dank!
Jan en Sietske Weijers
27-05-15 20:46:32
Patrick en Marcel hebben bij ons de zolder verbouwd. Het is prettig samen-
werken met deze broers. Prijs/kwaliteit
is prima. ook het communiceren en mee-
denken over de verbouwing was erg ple-
zierig. Ga zo door.
Joris Meens
28-04-15 21:29:43
Wij hebben recent door de gebroeders Tillemans een keuken laten plaatsen in ons appartement in Amsterdam. Wij zijn enorm blij met het geleverde werk. Marcel en Patrick waren zeer goed bereikbaar, gingen zorgvuldig te werk en het eindresultaat straalt vakmanschap uit. Voor onze volgende klus weten wij wie te bellen!

Joris & Jacintha
Marianne Woolwich
11-04-15 14:17:21
Voor mijn appartement in de Spaarnwouderstraat (Haarlem) hebben Marcel en Patrick een perfecte verbouwing gedaan. Los van het feit dat de prijs/kwaliteit prima was zijn deze broers zeer goed in communiceren en meedenken met en over de verbouwing. Ik zou iedereen deze jongens aanraden
Simon Goedhart
04-04-15 12:46:59

Gebr. Tillemans heeft voor mij een complete verbouwing verzorgd.
De communicatie, innovativiteit, oplettendheid van beide heren was tot in de puntjes verzorgd. Gebr. Tillemans is tevens goed bereikbaar en kon al mijn vragen beantwoorden. Bij deze wil ik beide heren bedanken voor de goede samenwerking en resultaat.
Wanneer u twijfelt om gebruik te maken van de diensten van Gebr Tillemans ... neem gerust contact met mij op en ik zal mijn ervaring met u delen.

Simon Goedhart
Anneloes Dommisse
15-01-15 14:31:21
Ik heb Patrick en Marcel Tillemans aan het werk gezien bij mijn zoon in Haarlem Noord (Indische Buurt). Hierdoor heb ik besloten om ook bij mij het toilet aan te laten pakken.

Het resultaat is prachtig en ik ben zeer tevreden over de manier van werken.

Top! Bedankt Patrick!

Aad Rekelhof
29-10-14 08:58:44
Gebr. Tillemans hebben ontzettend mooi werk verricht in ons huis. Een verlaagd plafond, nieuwe deuren en kozijnen en klein renovatiewerk.
Heel prettig dat de werkzaamheden zo snel zijn verlopen en de nette werkwijze stel ik erg op prijs.

Aad en Nadine (De Kwakel)
Tom Jessurun
08-10-14 13:48:54
Deze jongens hebben onze woning van boven tot onder gerenoveerd. Er is hard, en keurig gewerkt. De beloftes worden nagekomen en alles gaat in goed overleg. We zijn zeer enthousiast over het resultaat!

Momenteel zijn ze bezig met de realisatie van onze opbouw. Ik heb er alle vertrouwen in dat ook dit project een groot succes zal worden!

Wij kunnen de gebroeders Tillemans aanbevelen voor elke modificatie aan uw woning.

Tom & Rachel (Indische buurt, Haarlem)
Tonen: 5  10   20

 

Kijk voor meer recensies op onze Facebook pagina!!

 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info