Recensies

Maya Janssen
09-04-18 08:02:30
Marcel (en vader) hebben net de keuken eruit gehaald en aantal aanpassingen gedaan in de bouw. Goed geregeld en prettig in contact. Dank!
Jan en Sietske Weijers
27-05-15 20:46:32
Patrick en Marcel hebben bij ons de zolder verbouwd. Het is prettig samen-
werken met deze broers. Prijs/kwaliteit
is prima. ook het communiceren en mee-
denken over de verbouwing was erg ple-
zierig. Ga zo door.
Joris Meens
28-04-15 21:29:43
Wij hebben recent door de gebroeders Tillemans een keuken laten plaatsen in ons appartement in Amsterdam. Wij zijn enorm blij met het geleverde werk. Marcel en Patrick waren zeer goed bereikbaar, gingen zorgvuldig te werk en het eindresultaat straalt vakmanschap uit. Voor onze volgende klus weten wij wie te bellen!

Joris & Jacintha
Marianne Woolwich
11-04-15 14:17:21
Voor mijn appartement in de Spaarnwouderstraat (Haarlem) hebben Marcel en Patrick een perfecte verbouwing gedaan. Los van het feit dat de prijs/kwaliteit prima was zijn deze broers zeer goed in communiceren en meedenken met en over de verbouwing. Ik zou iedereen deze jongens aanraden
Simon Goedhart
04-04-15 12:46:59

Gebr. Tillemans heeft voor mij een complete verbouwing verzorgd.
De communicatie, innovativiteit, oplettendheid van beide heren was tot in de puntjes verzorgd. Gebr. Tillemans is tevens goed bereikbaar en kon al mijn vragen beantwoorden. Bij deze wil ik beide heren bedanken voor de goede samenwerking en resultaat.
Wanneer u twijfelt om gebruik te maken van de diensten van Gebr Tillemans ... neem gerust contact met mij op en ik zal mijn ervaring met u delen.

Simon Goedhart
Tonen: 5  10

 

Kijk voor meer recensies op onze Facebook pagina!!

 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info